A paradicsom háromszor kalamata olívával
Mert kell a testnek, a léleknek és a szellemnek is, annyira finom!
3 db nagyobb paradicsom felaprítva
1 doboz paradicsompüré
1 vöröshagyma aprítva
1 tk balzsamecetkrém
2 gerezd fokhagyma
5-6 db szárított paradicsom felkockázva
Só, bors, bazsalikom, oregano
barnarizses tészta
Seprenyőben megdinszteljük a hagymát, amikor már üveges, beletesszük az aprított paradicsomot és krémesre főzzük, ekkor hozzáöntjük a paradicsompürét, hagyjuk, had rottyanjon egyet. Hozzáadjuk a fokhagymát, fűszereket, 5 prcig főzzük közepes lángon, vegül pedig belekeverük a balszamecetkrémet.
Kifőtt barnarizstésztával tálaljuk, a tetejét megszorjuk szárított paradicsommal, és néhány szem kalamata olajbogyót teszünk rá.
Szólj hozzá!