Kristály programozás

A kristályok intelligens lények, mert mindegyik kristályban lakozik egy szellem, egy erő, mint mindenben a természetben.
Feladatuk, ősprogramjuk, hogy harmonizáljanak. Pontosabban a számunkra kedvezőtlen energiákat átalakítják.
Amíg Földanyában vannak, a feléjük érkező összes rezgést megjegyzik, magukba fogadják, mint a szivacs. 
A negatív információk a kristályból Földanyába áramlanak és a kristályok már csak a pozitív/kedvező információkat szórják szét.
Így harmonizálnak.
De azok a kristályok, amelyeket kibányásztak, elvittek eredeti környezetükből, elvesztették a kapcsolatot Földanyával, nem csak harmóniát tartalmaznak. Ennek az a következménye, hogy ugyan minden információt elraktároznak magukban, ki is sugároznak eredeti programjuk szerint, de már nem tudnak harmonizálni, már nincsenek közvetlen kapcsolatban Földanyával. 
Ezért szükséges minden kristályt, akár csiszolt, akár nyers, rendszeresen tisztítani. Hiszen, mire hozzánk kerülnek, rengeteg energiával, információval találkoznak, amelyek sok esetben negatívak. Pl. a bányász szomorú, mert meghalt az apja. 
Ilyenkor ez a szomorúság is elraktározódik a kristályban. Ily módon el lehet képzelni, mi lakozik a boltban kapható kövekben.
Szóval, fontos a tisztítás. De mindemellett a precízen kitisztított köveket precíz módszerrel lehet programozni is. 
Ez azt jelenti, hogy az adott kristály az eredeti programja mellett, a belé tett programot is ugyanúgy szétsugározza, és a vonzás törvényének megfelelően, be is vonzza a térbe ahol van, vagy embernek, akinek az aurájában van. Egy kristályba egy programot lehet tenni.
Programozni lehet pl. egészségre, gazdagságra, sikerre, védelemre, bölcsességre, türelemre, harmóniára stb.
Tulajdonképpen nincsenek határok. Egy programmal erősíthetjük már meglévő erényeinket, gyengíthetjük/megszüntethetjük hibáinkat, nem kívánt tulajdonságainkat, élethelyzeteinket. 
Bevonzhatunk számunkra kedvező élethelyzeteket, előnyös embereket.